De leidsters van Noppie Kinderopvang

Marloes Claessen

Marloes Claessen

  /  eigenaar

Hoi, mijn naam is Marloes Claessen. Ik ben opgegroeid op het platteland in de achterhoek. Nadat ik daar mijn opleiding Pedagogisch Medewerker had afgerond ben ik voor de liefde naar Maastricht verhuisd. Inmiddels is hier een zoontje bij gekomen.

Ik zie het als een meerwaarde wanneer er kleinschalige opvang geboden kan worden voor onze kleine ukkies. Tijd en aandacht voor ieder kindje, dat staat bij mij voorop! Het persoonlijke contact met ouders/verzorgers vind ik net zo belangrijk als het contact met de kinderen bij Noppie. Het geeft mij voldoening wanneer ik zie dat kinderen plezier hebben, genieten van het moment en leren van wat er gebeurd of gedaan wordt. Ik wil mijn bijdrage bieden door de kinderen te respecteren en op eigen tempo te laten ontwikkelen, ondersteunen en positief stimuleren.

Tot ziens bij Noppie!
Groetjes, Marloes

Ellis Gielissen

Ellis Gielissen

  /  pedagogisch medewerker

Hoi! Ik ben Ellis Gielissen. Ik ben geboren en getogen in Maastricht en heb hier ook mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond.

Ik ben tijdens mijn stageperiode in aanraking gekomen met deze liefdevolle plek. Bij Noppie ontwikkelen kinderen zich in een warme en huislijke omgeving, dat aansluit bij mijn eigen manier van werken.
Het werken met de allerkleinsten geeft mij voldoening als ik zie dat zij plezier hebben en zichzelf durven te zijn.
Kinderen meenemen in mijn eigen liefde voor de natuur, seizoenen, jaarfeesten, biologisch eten en natuurlijke materialen is het mooiste wat er is.

Tot snel bij Noppie!
Liefs Ellis

Chloé Goossens

Chloé Goossens

  /  pedagogisch medewerker

Hey ik ben Chloé, afkomstig uit het verre Antwerpen. Moeder van 3 en getrouwd met een mestreechteneer.
Na mijn studies orthopedagogie ben ik 10 jaar werkzaam geweest in de bijzondere jeugdzorg, met kinderen en jongeren in moeilijke opvoedingssituaties en gedragsproblemen
Mijn hart ligt bij het werken met kinderen maar de werkwijze van een grote, logge zorgvoorziening past niet bij mijn opvoedingsvisie en dat begon steeds meer te wringen; ik moest op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Een van mijn favoriete quotes is deze parel. “Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”

Een visie die ik meedraag in alles wat ik doe, ieder kind is uniek, elk kind heeft talenten. Ik vind het dan ook heel belangrijk om kinderen een warme, geborgen, inspirerende plek te geven waar ze deze talenten kunnen ontdekken en ontplooien. Een plek om samen te kliederen, spelen, ontdekken en te leren. Samen op pad om in alle rust en vrijheid, omringd door warmte, te groeien tot de persoon die je later worden zal.

Tot ziens bij noppie,
Veel liefs, Chloé

Kiki Schoenmakers

Kiki Schoenmakers

  /  pedagogisch medewerker

Hallo allemaal! Ik ben Kiki Schoenmakers. Met trots geboren en getogen in Maastricht. Ik heb zelf de mbo-opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond in 2019. Na een jaar als stagiaire te hebben meegelopen bij Noppie ben ik na het afronden van mijn studie als “echte juf” gestart.
Nu kan ik mijn kennis toevoegen aan een voor mij zo vertrouwde plek.

Vers in het werkveld leer ik heel veel bij Noppie. Op pedagogisch, maar ook op persoonlijk vlak. Naast dat ik de kinderen help in hun persoonlijke ontwikkeling, zie ik mijzelf ook groeien bij Noppie, dat vind ik prachtig om te zien.
Iedere dag op pad gaan met de kinderen, in en rond de omgeving wat ik zelf al zo liefheb, maakt het werk nog mooier. Plekken ontdekken en laten zien aan de kinderen, verhalen vertellen en samen de seizoenen en elkaar zien veranderen. Dat geeft mij veel energie. Rust, liefde en regelmaat, drie elementen die voor mij ver voorop staan en volledig tot zijn recht komen bij Noppie.

Inmiddels volg ik naast Noppie ook de associate degree opleiding tot pedagogisch educatief professional.

Ik zie jullie graag bij Noppie!
Veel liefs, Kiki