Een vertrouwde plek voor ieder kind

In een huiselijke, veilige en gezellige omgeving heeft het kind alle mogelijkheid om te spelen. De omgeving sluit aan bij de belevingswereld van het kleine kind en bij het spelen en bewegen wordt rekening gehouden met de fijne en grove motoriek.

Noppie kinderopvang ligt aan de rand van de groene loper in Maastricht. De omgeving komt steeds meer tot bloei en biedt een tal aan speel en leer mogelijkheden waar wij vaak te vinden zijn met de kinderen. Het pand biedt voldoende ruimte en is recentelijk naar wens opgeknapt. Er is genoeg speelgelegenheid, alsook twee verschillende slaapkamers voor de rust. Daarnaast beschikken wij over twee buitenbedjes in de omsloten achtertuin.

Het kind staat centraal, ieder kind is uniek en mag zich op zijn eigen manier ontwikkelen. Noppie Kinderopvang biedt kinderen een prettige en vertrouwde plek in een huiselijke omgeving, om geheel verzorgd en veilig de wereld te verkennen. Het gaat er om dat de kinderen zich prettig voelen en zichzelf kunnen zijn, zodat ze zich vanuit een solide basis kunnen ontwikkelen tot sociale, zelfstandige mensen met zelfvertrouwen, verantwoordelijkheidsgevoel en respect voor zichzelf en hun omgeving.

Doordat het kind zich veilig voelt krijgt het vertrouwen in zichzelf en de mensen om zich heen, waardoor het stappen durft te nemen in zijn ontwikkeling.

Noppie, bloesem in het park