Marloes Claessen

Marloes Claessen

Tijdens mijn taken als leidinggevende en als juf neem ik vaak een voorbeeld aan de denkwijze en puurheid van de prachtige mini mensjes die ik mag begeleiden. Ik laat mij inspireren door naar ze te luisteren:
Wat heeft het kind ons te vertellen?

Ik hoop met deze bloeiende onderneming anderen te inspireren en een kleine ‘imprint’ mee te geven voor de rest van de opvolgende jaren.

Wees welkom en misschien ontmoeten we elkaar.

Liefs Marloes
Kiki Schoenmakers

Kiki Schoenmakers

Hallo allemaal! Ik ben Kiki, sinds 2019 met veel liefde werkzaam bij Noppie. Ik ontmoet jullie graag. Samen met jullie kindje naar buiten gaan, naar de plekken waar ik als klein kind ook graag kwam. En samen plezier maken in de liefdevolle, ritmische en warme sferen van Noppie waar ik zelf ook zo van geniet.

Liefs Kiki
Chloé Goossens

Chloé Goossens

Hoi ik ben Chloé. Afkomstig uit het verre Antwerpen, moeder van 3 en getrouwd met een Mestreechteneer.

Ik vind het fijn om een bescheiden rol te mogen spelen in de eerste jaren van jullie spruit. Om samen de kinderen een warme, geborgen, inspirerende plek te geven waar ze hun talenten kunnen ontdekken en ontplooien. Noppie is voor mij een plek om samen te kliederen, te spelen, te ontdekken en te leren. Om samen op pad te gaan om in alle rust en vrijheid, omringd door warmte, te groeien tot de persoon die je later worden zal.

Tot snel bij Noppie,

Liefs Chloé